
Gotowanie na Stacji Młodych w Raciborzu 6 marca
6 marca 16:00
Free
Udział w warsztatach to okazja do zdobycia cennych umiejętności kulinarnych i poszerzenia wiedzy na temat zdrowego odżywiania.
6 marca o godz. 16:00 na Stacji Młodych mieszczącej się w budynku dworca kolejowego w Raciborzu odbędą się warsztaty kulinarne dla młodzieży powyżej 13. roku życia. Zajęcia poprowadzą specjaliści w swojej dziedzinie: dietetyk Magdalena Kopel oraz kucharz i właściciel firmy cateringowej Dawid Dymel.
Podczas warsztatów uczestnicy będą mieli okazję zdobyć umiejętności w zakresie przygotowywania pełnowartościowych obiadów i deserów, zwracając uwagę na ich wartości odżywcze i zdrowotne aspekty. Celem zajęć jest przekazanie wiedzy na temat komponowania zbilansowanych posiłków, które nie tylko dostarczą energii, ale również będą smaczne.
Udział w wydarzeniu jest bezpłatny, jednak liczba miejsc jest ograniczona. Zapisy prowadzone są drogą mailową pod adresem [email protected] i telefonicznie pod numerem 500 334 245.
oprac. /kp/
– reklama –