Warsztaty poprowadzi Tadeusz Bylica – mistrz polskiej makrobiotyki, biokunsultant, żywieniowiec, dietetyk, ziołolekarz.
Kurs odbędzie się w najbliższy weekend – 17 i 18 listopada. Koszt to 130 zł + koszt produktów zużytych do przygotowania potraw.
Program:
Sobota, godz. 15.00 – 20.00 – PRZYGOTOWANIE ORGANIZMU DO ZIMY – wspólne przyrządzanie potraw wzmacniających organizm w chłodnych porach roku,
Niedziela, godz. 9.00 – 16.00 – POTRAWY WIGILIJNE I ŚWIĄTECZNE – wspólne przyrządzanie potraw świątecznych kuchni polskiej i innych tradycji – zgodnie z zasadą energii 5 przemian (wersja wegetariańska oraz mięsna).
Informacje i zgłoszenia: Anna Wacławczyk – 508 065 626.
/s/
„Gotowanie wg 5 przemian” z Grupą Rosynant
- reklama -