„Gotowanie wg 5 przemian” z Grupą Rosynant

Warsztaty poprowadzi Tadeusz Bylica – mistrz polskiej makrobiotyki, biokunsultant, żywieniowiec, dietetyk, ziołolekarz.
Kurs odbędzie się w najbliższy weekend – 17 i 18 listopada. Koszt to 130 zł + koszt produktów zużytych do przygotowania potraw.

Program:
Sobota, godz. 15.00 – 20.00 – PRZYGOTOWANIE ORGANIZMU DO ZIMY – wspólne przyrządzanie potraw wzmacniających organizm w chłodnych porach roku,

Niedziela, godz. 9.00 – 16.00 – POTRAWY WIGILIJNE I ŚWIĄTECZNE – wspólne przyrządzanie potraw świątecznych kuchni polskiej i innych tradycji – zgodnie z zasadą energii 5 przemian (wersja wegetariańska oraz mięsna).

Informacje i zgłoszenia: Anna Wacławczyk – 508 065 626.

/s/

- reklama -

KOMENTARZE

Proszę wpisać swój komentarz!
zapoznałem się z regulaminem
Proszę podać swoje imię tutaj