Znakomity smak, świeże potrawy oraz wzorowa obsługa sprawiły, że w ciągu dwóch lat firma Mam Catering wypracowała markę godną zaufania, markę po którą sięga każdy, kto chce zachwycić swoich gości wspaniałym przyjęciem.
– Nie było łatwo i wciąż nie jest – mówią właściciele jednocześnie przyznając, że w całą swoją pracę wkładają serce. I właśnie serce włożone w pracę, troska o klienta i indywidualne podejście do każdego zamówienia sprawiły, że firma MAM Catering s.c. odniosła sukces na rynku cateringowym mając na koncie organizację i obsługę wielu imprez zarówno na kilka, jak i na kilkaset osób; zarówno na rynku lokalnym, jak i międzynarodowym. Firma MAM Catering s.c. zapewniła m. in. catering dla uczestników mistrzostw Europy w zapasach codziennie dowożąc i serwując w katowickim spodku od 600 do 1200 posiłków. Ponadto firma Mam Catering s.c. ma duże doświadczenie w obsłudze cateringowej szkoleń, bankietów czy imprez plenerowych.
Obecnie firma Mam Catering s.c. w szczególności poleca ofertę skierowaną do wszystkich, którzy pragną zorganizować spotkanie wigilijne lub noworoczne w firmie lub instytucji. Dla bardziej wymagających klientów dysponuje salą bankietową mogącą pomieścić do 50 osób. Właściciele Obiecują że dołożą wszelkich starań, abyście mogli Państwo życzyć sobie Wesołych Świąt i Do Siego Roku przy stole, na którym znajdą się najlepsze potrawy podane przez doświadczoną i dyskretną obsługę. Wychodząc naprzeciw Państwa oczekiwaniom MAM Catering s.c. poleca potrawy wigilijne przygotowywane zgodnie z tradycją polskiej kuchni; potrawy których smak i aromat rozgrzeją atmosferę najmroźniejszych dni, jak np.: Ręcznie lepione uszka z grzybami leśnym i pierogi; barszcz czerwony z prawdziwego zakwasu buraczanego; ryby smażone nie tylko w panierce; szczupak z pieca w sosie polskim czy tradycyjny śledź w śmietanie.
(dawna Stołówka Akademicka)
ul. Słowackiego 57 w Raciborzu
Dla osób lubiących łączyć tradycję z nowoczesnością właściciele przygotowali dodatkowo zestaw mięs pieczonych i drobiu smakiem nawiązujących do historii polskiej sztuki kulinarnej, jak np.: sztuka mięsa z sosem musztardowym; schab pieczony ze śliwką lub z morelą; rolada z boczku pieczonego w marynacie grzybowej; galantyna z bażanta; gęś pieczona faszerowana kasztanami; udziec z indyka w białym winie. Ponadto Mam Catering s.c. poleca makowce, serniki, kutię, moczkę, kompot z suszu oraz wiele innych potraw, których bogaty wybór pozwala na stworzenie menu dostosowanego do indywidualnych potrzeb każdego klienta. Szeroki zakres usług cateringowych, niezbędne doświadczenie w tej dziedzinie oraz wybitne zdolności szefa kuchni MAM catering s.c. sprawią, że organizowane przez Państwa spotkanie wigilijne lub noworoczne z pewnością będzie należało do udanych.
/artykuł sponsorowany/
———————————————————-
Czytaj również:
Spalony samochód, wybite szyby. Walka z konkurencją?
– Czy tak się walczy z konkurencją w Raciborzu? – pytają właściciele lokalu Mam Catering. Dziś w nocy w lokalu wybito wszystkie szyby. Podpalono też zaparkowany przed lokalem firmowy samochód. Zobacz zdjęcia z miejsca zdarzenia.