Teatr Kulinarny Krzysztofa Górskiego przygotował bigos, którym częstowali mieszkańców prezydenci Raciborza.
W niedzielę na rynku w Raciborzu, w ramach jarmarku bożonarodzeniowego, odbyło się wielkie gotowanie świątecznej potrawy. Teatr Kulinarny Krzysztofa Górskiego przygotował bigos, którym częstowali mieszkańców: prezydent Raciborza Dariusz Polowy oraz wiceprezydenci – Dawid Wacławczyk i Dominik Konieczny. Natomiast na scenie zaprezentowały się: zespoły Towarzystwa Społeczno-Kulturalnego Niemców Województwa Śląskiego, zespół Voltage, orkiestra Plania i grupa Bartnicky.
- reklama -
Zobacz także: Mikołaj ze strażakami na raciborskim rynku [ZDJĘCIA] [WIDEO]
Wielkie gotowanie na rynku w Raciborzu
1 z 72
fot. UM Racibórz
oprac. /kp/
- reklama -